مضرات آب هویج, فواید و مضرات آب هویج هویج برای تقویت سیستم ایمنی بدن فوقالعاده است هویج یک غذای انرژیزاست، چه آن را خام بخورید و یا بپزید خواص زیادی برای سلامتی شما دارد. آیا میدانید که نوشیدن روزانه یک لیوان آب هویج مفیدتر از خوردن ۲ عدد هویج در طول روز است. آب هویج مواد غذایی و معدنی زیادی دارد مانند منگنز، پتاسیم و دیگر موادی که میتوانند بدن شما را در مقابل بیماریهایی همچون دیابت و سرطان تقویت کنند و دید، سلامت پوست، مو و ناخن را افزایش دهد. هویج از نظر بیوتین، مولیبدن، فیبر، پتاسیم، ویتامینهای K، B1، B6، C و E، منگنز، نیاسین، پانتوتنیک اسید، فولیت، فسفات و مس بسیار غنی است. خواص یک لیوان آب هویج به قرار زیر میباشد: ۱- تقویت بینایی این یکی از مهمترین خواص آب هویج است زیرا بتا کاروتن، لوتئین و زیخانتین همگی جلوی کاهش دید در اثر پیری را میگیرند. ۲- کاهش خطر بیماریهای قلبی ویتامین A موجود در آب هویج خطر بیماریهای قلبی و سکته قلبی را کاهش میدهد و ضد استرس میباشد. ۳- ضد سرطان آب هویچ یک عامل ضد سرطان است. ماده کاروتنوید خطر سرطان به ویژه خطر سرطان مثانه، پروستات، روده بزرگ و سینه را کاهش میدهد. مضرات آب هویج, فواید و مضرات آب هویج ویتامین A موجود در آب هویج خطر بیماریهای قلبی و سکته قلبی را کاهش میدهد ۴- افزایش ایمنی بدن آب هویج حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. در مقابل خطر رادیکالهای آزاد، عفونت، باکتریهای زیانبار و حملههای ویروسی بدن را محافظت میکند. ۵- سلامت استخوانها ویتامین K موجود در آب هویج برای فرایند تولید پروتئین در بدن لازم است. این باعث چسبندگی کلیسم میشود و سرعت جوش خوردن استخوانهای شکسته را افزایش میدهد. ۶- سم زدایی از کبد نوشیدن آب هویج کبد را از مواد سمی پاکسازی میکند و این شاید مهمترین خاصیت آب هویج باشد. ۷- خطر الزایمر را کاهش میدهد مواد موجود در آب هویج جلوی بیماری الزایمر را میگیرد و باعث کاهش استرس میشود. ۸- تقویت سوختو ساز بدن آب هویج مقدار زیادی ویتامین B دارد که به شکسته شدن کلوکز، چربی و پروتئین کمک میکند و باعث تقویت سوخت و ساز و ساخت ماهیچه میشود. ۹- بهبود زخمها هویچ بتاکاروتن دارد که برای بهبود زخمها لازم است. هنگامی که مجروح میشوید باید مقدار زیادی آب هویج بنوشید و متوجه میشوید که زخم شما سریعتر خوب میشود. ۱۰- جلوگیری از عفونت و آنفولانزا هویج برای تقویت سیستم ایمنی بدن فوقالعاده است و اگر با سیر و پیاز مخلوط شود بدن را در مقابل آنفولانزا حفاظت میکند.